6 stroužků česneku, 30 g husího nebo kachního sádla, 1 l vody, 2 vejce, sůl, pepř, osmažená žemle
Prolisovaný česnek osmahneme na sádle, zalijeme vodou a několik minut povaříme. Z bílků se špetkou soli ušleháme tuhý sníh, vhazujeme ho po lžičkách do mírně vroucí polévky a necháme zpevnit. Polévku odstavíme, osolíme, opepříme a zalijeme žloutky rozmíchanými v trošce zchladlé polévky. Necháme prohřát, ale nevaříme, aby se žloutky nesrazily. Hotovou česnečku s bílkovými noky lijeme do talířů na osmaženou žemli.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat