450 g čerstvých hub, malá cibule, 2 lžíce ramy v kostce, litr vývaru z Knoroxu, lžíce hladké mouky, tavený sýr, 1/4 ks ramy ke šlehání, 2 žloutky, kopr, petrželová nať, sůl, pepř
Nadrobno nasekanou cibuli krátce osmahneme na rozehřáté Ramě. Přidáme očistěné houby nakrájené na plátky asi 5 min silné a podusíme. Pak zaprášíme moukou, osmahneme, zředíme vývarem a vaříme 10min. na mírném ohni. Poté polévku osolíme, okořeníme špetkou nastrouhaného maškátového oříšku, vmícháme na kousky pokrájený tavený sýr a přilijeme Ramu Cremefine, vníž jsme rozkvrdlali žloutky. Polévku za stálého míchání asi 3min. povaříme. Na závěr na talíře ozdobíme jemně nasekaným koprem a petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
16. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat