300 g žampionů,50 g rajčatového protlaku,300 ml piva,500 g chleba,pepř, kmín, česnek, majoránka, sůl 1,5 kg hovězího předního masa,200 g oleje,20 g mleté papriky,0,5 kg cibule,300 g špeku
Z cibule, papriky a rajského protlaku připravíme základ, v kterém podusíme na kostky nakrájené pření hovězí maso. Ochutíme česnekem, majoránkou, solí, kmínem, pivem a těsně před dokončením zahustíme nastrouhaným chlebem. Osmahneme slaninu, cibuli a nakrájené žampióny a touto směsí zdobíme hotový guláš. Podáváme s houskovým knedlíkem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat