0,5 menšího květáku, mrkev, petržel, sůl,4 lžíce ovesných vloček,2 l zeleninového vývaru
Do horkého zeleninovéhé vývaru dáme spolu se solí na kolečka nakrájenou mrkev, petržel a na růžičky rozebraný květák. Zeleninu povaříme ve vývaru 10 minut. Do polévky přidáme vločky a ještě asi 5 minut povaříme. Polévku na talíři zdobíme petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
16. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat