80 g kysaného zelí, 80 g čočky, 30 g slaniny, 30 g hladké mouky, šálek kysané smetany, cibule, sůl
Čočku uvaříme do poloměkka, poté přidáme zelí nakrájené na nudličky a dovaříme. Z nakrájené slaniny, cibule a hladké mouky připravíme jíšku, kterou polévku zahustíme. Chvilku povaříme, pak přidáme sůl, případně dochutíme octem a na závěr přidáme kysanou smetanu.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
16. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat