10 stroužků česneku, olej, 1 l vývaru, sůl, mletý pepř, chilli, 2 vejce uvařená natvrdo, 4 krajíčky chleba, bílek, petrželka
Stroužky česneku podusíme na oleji, zalijeme vývarem, přidáme sůl, koření a vaříme čtvrt hodiny. Polévku prolisujeme nebo rozmixujeme a přihřejeme k varu. Krajíčky chleba namočíme po obou stranách v bílku, osmažíme na oleji a rozdělíme na talíře. Přelijeme je vařící polévkou, posypeme drobně nakrájenými vejci a usekanou petrželkou a podáváme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
16. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat