40 g másla, 40 g hladké mouky, 1 l mléka, lžíce kopru, sůl, stroužek česneku, 2 vejce, ocet nebo citrón
Na másle usmažíme jíšku. Přidáme mléko, sůl a kopr a povaříme. Do uvařené polévky přidáme prolisovaný česnek, rozšlehaná vejce, necháme přejít varem. Mléčnou polévku nakonec dochutíme citrónem nebo octem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat