kelímek Rama Cremefine zakysaný krém, kelímek Rama Cremfine na vaření, 300-500 g mražených nebo čerstvých hub, 200 g anglické slaniny, troška kopru, špetka soli, pepře, vegety, drceného kmínu, 2 rozšlehané vejce, 3 ks vařený brambory, jíška světlá
Nejdříve si z másla a mouky vytvoříme jíšku. Tu zalejeme trochou studené vody a vymícháme, aby nevznikly hrudky. Poté dolejeme vodou (ca 1,5 - 2 l). Přidáme do ní hřiby. Dále přidáme zakysanou smetanu i smetanu na vaření. Chvíli vaříme, dochutíme solí, pepřem, vegetou, kmínem, popř. octem, aby měl vývar sladko-kyselkavou chuť. Vmícháme rozšlehaná vejce. Vedle na pánvičce bez tuku osmahneme na jemno nakrajenou anglickou slaninu a to tak dlouho, až se nám vytvoří malé škvarečky. Ty pak spolu s vypečeným tukem přidáme skoro na samý závěr do polévky. Na kostičky nakrájené brambory rovněž vložíme do polévky. Necháme ještě minutku projít varem, přidáme kopr a pochoutka je tohová.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
17. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat