300 g čerstvého špenátu, 40 g másla, 40 g hladké mouky, kostka zeleninového bujonu, 100 ml smetany
Z másla a mouky připravte světlou jíšku, zalijte ji litrem vody, přidejte kostku zel.bujonu, sůl, pepř a povařte 15 minut. Mezitím očistěte a důkladně vyperte čerstvý špenát, dejte ho do mísy a zalijte vařící vodou, nechte 2 minuty stát, vody slijte a špenát překrájejte. Vložte ho do polévky, přidejte smetanu a krátce prohřejte. Hotovou polévku se špenátem můžete posypat na nudličky nakrájenou šunkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
18. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat