1 l vody z kysaného zelí, 500 g vepřové kotlety, 500 g brambor, 5 bobkových listů, lžíce celého pepře, lžička soli, lžička cervené papriky
Z vepřové kotlety, bobkového listu, pepře a soli připravíme vývar. Když je maso měkoučké, vlijeme do vývaru vodu z kysaného zelí a znovu důkladně provaříme. Záleží na tom jak je štáva ze zelí kyselá, vlévejte pomalu a množství si určete podle vlastní chuti. Nakonec přidáme papriku pro hezkou barvu. Polévku podáváme s vařenými brambory.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
17. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat