15. dubna 2013

Vejce se zapékanými fazolemi

2 vejce, 4 lžíce minerální vody, sůl, pepř, 0,5svazku pažitky, konzerva fazolí (415 ml), rajče, 100 g salátové okurky, 2 krajíce celozrnného chleba

Vejce, minerální vodu, sůl a pepř dáme do mísy a rozšleháme. Pažitku omyjeme a osušíme, nadrobno ji pokrájíme a přidáme do rozšlehaných vajec. Fazole ohřejeme na pánvi. Vejce na teflonové pánvi za častého míchání osmažíme. Rajčata omyjeme, stopky vyřízneme a dužinu pokrájíme na osminky. Okurku omyjeme, osušíme a nastrouháme na tenké plátky. Míchanými vejci a fazolemi obložíme krajíce chleba a ještě je ozdobíme rajčetem a okurkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat