400 g tmavě zelená čočka, 2 cibule, 4 stroužky česneku, 2 barevné papriky, feferonka, lžička olej, 70 g slanina, 250 g chorizo, pažitka, sůl, pepř
Čočku přeberte a namočte alespoň na 1 hodinu. Pak ji uvařte doměkka. Slaninu nakrájenou na drobné kostičky vyškvařte na oleji, přidejte na nudličky nakrájené chorizo, nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek, na kousky nakrájené papriky a feferonku, krátce opečte a poduste asi 5 minut. Přidejte uvařenou čočku a prohřejte. Podle chuti osolte a opepřete. Nakonec posypte nasekanou pažitkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
15. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat