velká plechovka zeleného hrášku ve slaném nálevu, kysaná smetana, trošku hladké mouky, sůl, mletý pepř, vegeta, mléko
Hrášek vylijeme i s nálevem do hrnce a necháme krátce povařit. Mezitím rozkvedláme v asi půl litru mléka 2 lžíce hladké mouky a kysanou smetanu, může být i kyselá šlehačla. Vlijeme do horkého hrášku a mícháme do zhoustnutí. Dochutíme solí, pepřem, vegetou a pro chuť i několika kapkami citronové šťávy nebo octa.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
15. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat