600 g filetů z pstruha (candáta nebo jiné bílé ryby), 50 g čerstvých bylinek (kopr, bazalka, tymián), 2 lžíce olivového oleje extra virgine, 200 g červených bio fazolí, 100 g žlutého medového melounu, 50 g rukoly, lžička bazalkového pesta, sůl, pepř
Osolené filety naložíme na 2 hodiny do marinády z oleje a natrhaných bylinek.Přes noc namočené fazole uvaříme do měkka a necháme vychladnout. Meloun zbavíme slupky i semínek a nakrájíme na kostky velikosti fazolí. Rukolu omyjeme a natrháme.Studené fazole, meloun i rukolu promícháme se lžící bazalkového pesta, olivovým olejem, solí i pepřem a necháme odležet v chladničce.Marinované ryby položené kůží dolů prudce opečeme na rozpálené pánvi.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat