600 g zmrazených fazolek, sůl, 2 lžíce octa, 20 g cibule, 10 g mouky, 1/8 litru vody, špetka cukru
Zmrazené fazolky vložíme do 1/8 litru vody, povaříme 5 minut. Cibuli nakrájíme a zpěníme na tuku. Vložíme do ní fazolky, podusíme 1 minutu, zaprášíme moukou, podlijeme zbylým vývarem a podusíme další 2 minuty, dochutím octem a špetkou cukru.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
15. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat