350 g čočky, 2 cibule, ananasový kompot, 200 g anglické slaniny, 2 lžíce olivového oleje, 3 lžíce kečupu, lžíce hořčice, sůl, mletý pepř, tymián, lžíce másla
Čočku uvaříme doměkka. Mezitím na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme hořčici, koření, kečup, na kostičky nakrájenou slaninu a vmícháme do uvařené čočky. Máslem vymastíme zapékací misku a čočku do ní přendáme. Okořeníme pepřem, tymiánem, navrch naklademe plátky ananasu. Vložíme do předem vyhřáté trouby a zapékáme 15 minut. Podáváme jako přílohu.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
15. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat