800 g zralých bobů, 8 brambor, petrželová nať, pepř, sůl, bobkový list, muškátový květ, máslo, cibule
Po spaření se nechají boby hodinu stát. Potom je scedíme a rozvaříme v zeleninovém vývaru s rozkrájenými bramborami a kořením. Směs prolisujeme, přidáme máslo a zahustíme světlou cibulovou jíškou. Podáváme s uzeným masem nebo s opečenou uzeninou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat