250 g hoveziho masa na gulas, 30 g slaniny nebo oleje, 1 cibule, 1 mensi mrkev, 1/4 celeru, 20 g susenych hub, 3 strouzky cesneku, 2 lzice rajcatoveho protlaku, 100 g bilych fazoli, pepr, rozmaryna nebo majoranka
Predem namocene fazole uvarime domekka. Susene houby namocime. Na tuku opeceme pripravene maso na gulas, pridame k nemu cibulu a nechame ji osmazit do svetlohneda. Osolime, opeprime a asi 60-90 minut zakryte za obcasneho podlivani dusime spolu se susenymi houbami. Potom pridame drobne nakrajenou mrkev a celer, rajcatovy protlak, prolisovany cesnek a rozmarynu. Pokud rozmarynu nahradime majorankou, musime ji do pokrmu vlozit az ke konci pripravy, dlouhym varenim by zhorkla. Dusime vse spolecne, az jsou maso i zelenina mekke. Potom vmichame do pokrmu uvarene fazole.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat