350 g fazoli, 1 stredne velka cibule, 50 g orechu liskovych nebo vlasskych, sul, pepr, petrzelka, bazalka nebo saturejka
Prebrane, proplachnute a namocene fazole varime temer domekka. Pridame nadrobno nakrajenou cibuli, znovu uvedeme do varu, kratce povarime a scedime. Do uvarenych fazoli pridame umlete orechy, osolime, opeprime a vse promichame, zdobime bazalkou nebo saturejkou, podavame s chlebem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat