150 g suchych fazoli, 150 g mrkve, 50 g celeru, 50 g cibule, 100 g papriky, 5 feferonek, 1/2 salku oleje, petrzelova nat, mata peprna, sul
Predem namocene fazole uvarime ve vode s olejem, nadrobno pokrajenou cibulkou, mrkvi a celerem. Pozdeji pridame papriku pokrajenou na mensi kousky. Kdyz jsou fazole mekke, pridame na platky nakrajena oloupana rajcata a nekolik listecku maty peprne. Podle chuti prisolime a varime jeste asi 20 minut. Pri podavani posypeme nadrobno nasekanou petrzelovou nati.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat