400 g kysaneho zeli, 250 g bilych fazoli, sul, lzice sadla, 1 cibule, 1 lzicka sladke mlete papriky, 3 lzice rajcakoveho protlaku, 1 kelimek smotany, 1 lzice hladky mouky, ocet, cukr, 300 g uzeneho bucku
Predem namocene fazole uvarime domekka spolu s uzenym buckem. Na sadle zpenime nadrobno nakrajenou cibuli, pridame prekrajene kysane zeli i s lakem a podusime domekka. K mekemu zeli pridame fazoli, rajcatovy protlak, papriku a na kostky nakrajane maso. Podle potreby prisolime, okyselime a zjemnime spetkou cukru. Trosku octa dame velmi opatrne, protoze kysane zeli je samozrejme dost kysele. Povarime, zjemnime smetanou, ve ktere jsme rozkvedlali mouku a jeste chvili povarime. Podavame s chlebem nebo varenymi brambory.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat