100 g bilych fazoli, 200 g brambor, 100 g celeru, 1 mensi hlavkovy salat, 1 cibule, velka hrst zelene petrzelky nebo pazitky, 30 g uzene slaniny, ocet, cukr, sul, horcice, pepr, 2 vejce na oblozeni
Zvlast uvarime predem namocene fazole, zvlast brambory a celer. Oloupane brambory i celer nakrajime na kostky. Pripravime marinadu z octa, vody, cukru, soli a pepre. Zde se musime ridit vlastni chuti. Do marinady pridame 1 lzici horcice a nakrajenou rozskvarenou slaninu. Dobre rozslehame a polijeme tim smes fazoli, brambor a celeru. Nechame ulezet. Pred podavanim vmichame do smesi oprany a na prouzky nakrajeny hlavkovy salat, cibuli a oblozime pulkami natvrdo uvarenych vajec.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat