400-500 g barevnych fazoli, 1 cibule, 5-6 strouzku cesneku, lzice ostreho kecupu, bobkovy list, sul, 120 g slaniny
Prebrane, omyte a namocene fazole uvarime s nadrobno nakrajenou cibuli, cesnekem, bobkovym listem ve vode, v niz se namacely, v zaveru vareni osolime. Slaninu, nejlepe pekne prorostlou, nakrajime na male kosticky a rozskavrime, pridame uvarene fazole i se zbytkem vyvaru a lehce na ohni michame, nez se vsechna voda odpari. Ochutime ostrym kecupem nebo kecupovou cikanskou omackou a podavame s krajicem chleba, nejlepe na vandru pod sirym nebem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat