250 g fazoli, 2 lzice oleje, 1 lzicka cukru, 400 g zadniho hoveziho nebo kureciho masa, sul, skorice, citronova kura a stava, 400 g jablk
Fazole prebereme, proplachneme, zalijeme vodou, nechame nejlepe pres noc nabobtnat a pote uvarime domekka. Muzeme samozrejme pouzit i fazole predvarene, ktere usetri spoustu casu i energie. Do jineho kastrole vlijeme olej, pridame lzicku cukru a maso nakrajene na male kosticky. Osolime, okorenime skorici a strouhanou citronovou kurou. Zvolna dusime temer domekka. Pak pridame oloupana na dilky nakrajena jablka a uvarene fazole. Zvolna dodusime a ochutime nekolika kapkami citronovej stavy, pripadne prisolime a opeprime.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat