400 g predvarenych cervenych fazoli, olej, cibule, 2 lzice rajcatoveho protlaku, salek cerveneho vina, 3 strouzky cesneku, 50 g slaniny, bazalka, papricky chilli, jiska, polevkove koreni, sojova omacka, 4 rajcata
Na cibulkovy zaklad pridame rajcatovy protlak, vyrestujeme, prilejeme cervene vino, ochutime prolisovanym cesnekem, vsypeme nakrajenou slaninu a nasekanou cerstvou nebo susenou bazalku. Pridame oprane predvarene fazole, okorenime podle chuti mletymi paprickami chilli a lehce zahustime jiskou. Varime asi 20 minut. Nakonec dochutime polevkovym korenim a sojovou omackou. Do hotove polevky vlozime sparena oloupana nakrajena rajcata.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat