350 g bilych fazoli, 100 g obycejne nebo anglicke slaniny, 1 cibule, 1 maly rajcatovy protlak nebo primerene mnozstvi kecupu, ocet, sul, cukr, pepr, olej, 4 natvrdo uvarena vejce, 3 kysele okurky
Predem namocene fazole uvarime domekka. Slaninu nakrajime na kosticky a osmazime. Mekke fazole ocedime, pridame k nim slaninu, nadrobno nakrajenou cibuli, okurky a vejce. Protlak malicko zredime vodou, ochutime soli, peprem, cukrem a octem a kratce povarime. Nalijeme na salat a promichame. Nechame prolezet a podle potreby pridame jeste kapku oleje. Podavame se slanymi rohliky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat