300 g fazoli, 40 g tuku, 30 g hladke mouky, hrst susenych hub, pul sklenice mleka nebo sladke smetany, 1 parek, sul, pepr
Susene houby oplachneme a na nekolik hodin namocime do mleka. Z tuku a mouky si pripravime svetlou jisku, zalijeme ji prochladlym vyvarem z predem uvarenych fazoli, rozslehame a povarime. Soucasne pridame houby i s mlekem, ve kterem se namacely, pripadne pridame jeste i smetanu. Polevku s houbami a jiskou jeste povarime, pridame fazole i s vyvarem, nakrajeny parek, opeprime a jeste kratce povarime.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat