200 g bilych fazoli, sul, kmin, bobkovy list, ocet, 1 kelimek kysane smetany, 1 lzice hladke mouky
Predem namocene fazole uvarime domekka, k vode na vareni pridame kmin a bobkovy list. Kdyz jsou fazole mekke, polevku osolime, okyselime a zalijeme smetanou, ve ktere jsme rozkvedlali mouku. Dobre povarime. Nedame-li bobkovy list, muzeme polevku ochutit take koprem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat