200 g bilych fazoli, 40 g tuku, 30 g hladke mouky, kousek cibuli, sul, bobkovy list, tymian, salek zakysane smetany, 1 parek
Predem namocene fazole uvarime s bobkovym listem a tymianem domekka. Na tuku osmahneme nadrobno nakrajenou cibuli, zaprasime moukou, osmahneme, zalijeme casti chladneho vyvaru z fazoli a dobre povarime. Potom pridame fazole se zbylou tekutinou, polevku osolime, okyselime a jeste kratce povarime. Nakonec pridame smetanu a na kolecka nakrajeny parek. Polevku prohrejeme, ale uz dale nevarime. Pokud nepouzijeme do polevky bobkovy list a tymian, muzeme polevku okorenit majorankou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat