400 g bilych fazoli, 50 g masla nebo sadla, 1 maly rajcatovy protlak, 1 cibule, 30 g hladke mouky, 4 strouzky cesneku, mlety pepr, cukr, sul, petrzelka
Predem namocene fazole uvarime domekka. Na sadle zpenime drobne nakrajenou cibuli, zaprasime ji moukou, osmahneme, zaprasime spetkou mleteho pepre, zalijeme vodou z fazoli, rozslehame a dobre povarime. Pred koncem varu pridame ajcatovy protlak a jeste chvili povarime. Do hotove omacky vratime ocezene fazole, ochutime cesnekem a soli, podle chuti okyselime a prisladime. Podavame s varenymi nebo sazenymi vejci.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat