500 g brambor, 500 g varenych bilych fazoli, sul, olej, ocet, pepr, cibule, okurky
Fazole prebereme, proplachneme a namocime nejmene na 4 hodiny. Na 500 g uvarenych fazoli pocitame asi polovinu suchych fazoli. Uvarene fazole scedime.Mezitim si uvarime brambory ve slupce, ktere oloupeme a nakrajime do misy na tenke platky. Pridame fazole nasekane sterilovane okurky a nalev, ktery pripravime takto: Oloupanou a nasekanou cibuli zalijeme velmi malym mnozstvim vody, pridame sul, olej, pepr, ocet, pripadne spetku cukru. Cibuli kratce povarime a vlijeme do pripravenych brambor s fazolemi. Opatrne promichame a podavame jako samostatny pokrm nebo jako prilohu ke smazenym rizkum ci smazenym rybam.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat