200 g predvarenych fazoli, 1 cibule, 4 rajcata, 1 paprika, 4 strouzky cesneku, 1 lzice octa, 1 lzice cukru, masoxova kostka, olej nebo sadlo, sul, pepr
200 g predvarenych fazoli uvarime podle navodu na obalu do mekka. Na tuku zpenime nadrobno nakrajenou cibuli, pridame fazole i s vyvarem, osminky ze 4 rajcat, na prouzky nakrajenou papriku a kratce povarime.Pridame prolisovany cesnek. Polevku osolime, opeprime, dochutime lzici octa, lzici cukru a masoxem. Povarime a ihned podavame s cerstvym pecivem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat