1 hovezi nebo veprova konzerva ve vlastni stave, 300 g bilych fazoli, 1 cibule, 50 g sadla, lzicka sladke mlete papriky, 2 lzice rajcatoveho protlaku, sul, 30 g slaniny
Predem namocene fazoel uvarime domekka a ocedime. V sadle zpenime nadrobno nakrajenou cibuli, rozpustime papriku a zalijeme protlakem. Pridame stavu z konzervy a podusime. Potom vlozime uvarene ocezene fazole, na mensi kousky nakrajane maso z konzervy a vse dohromady nechame prejit varem. Zvlast rozskvarime na kosticky nakrajenou slaninu a pridame k horkemu gulasi. Podavame s ryzi, testovinami nebo se slanym pecivem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat