27. ledna 2010

Hovězí guláš s býlími fazolemi

350 g kvalitniho hoveziho masa, 1 cibule, 50 g sadla, 2 lzice strouhaneho chlebe, sul, pepr, kmin, cesnek, 1 lzice rajcatoveho protlaku, 300 g fazoli, 1 lzice sadla pod papriku, lzicka papriky 

Maso nakrajime na kostky, osolime a po vsech stranach opeceme v sadle. Vedle masa osmahneme cibuli, pridame pepr a kmin a zalijeme horkou vodou. Dusime domekka. Mekke maso zahustime strouhanym chlebem, pridame protlak a zvlast domekka uvarene a ocezene bile nebo i barevne fazole. Jeste chvili podusime a nakonec dochutime prolisovanym cesnekem a soli. Do hotoveho gulase pridame papriku rozpustenou v sadle. Podavame s pecivem nebo s varenymi brambory.


Žádné komentáře:

Okomentovat