350 g kvalitniho hoveziho masa, 1 cibule, 50 g sadla, 2 lzice strouhaneho chlebe, sul, pepr, kmin, cesnek, 1 lzice rajcatoveho protlaku, 300 g fazoli, 1 lzice sadla pod papriku, lzicka papriky
Maso nakrajime na kostky, osolime a po vsech stranach opeceme v sadle. Vedle masa osmahneme cibuli, pridame pepr a kmin a zalijeme horkou vodou. Dusime domekka. Mekke maso zahustime strouhanym chlebem, pridame protlak a zvlast domekka uvarene a ocezene bile nebo i barevne fazole. Jeste chvili podusime a nakonec dochutime prolisovanym cesnekem a soli. Do hotoveho gulase pridame papriku rozpustenou v sadle. Podavame s pecivem nebo s varenymi brambory.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat