200 g fazoli, bobkovy list, tymian, 150 g ryze, 1 lzica oleje, 50 g slaniny, 1 cibule, 4 strouzky cesneku, 3 lzice rajcatoveho protlaku, 1 maly drubezi lancmit, petrzelka, syr na strouhani, sul
Predem namocene fazole uvarime s korenim a ocedime. Na oleji osmahneme sparenou ryzi, zalijeme vodou se soli a udusime domekka. Slaninu nakrajime na kosticky a castecne rozskvarime. Zpenime nadrobno nakrajenou cibulku a cesnek se soli, pridame rajcatovy protlak, zalijeme vrouci vodou a kratce povarime. Fazole promichame s ryzi a lancmitem nakrajanym na kosticky, zalijeme omackou a spolecne prohrejeme. Pred podavanim vmichame nadrobno nakrajenou petrzelku. Pokrm posypeme nastrouhanym tvrdym syrem a doplnime zeleninovym salatem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat