500 g mrkve, 250 g bilych fazoli, 1 uzene koleno, sul, 4 strouzky cesnaku, pepr, 80 g masla, 20 g hladke mouky, 1 cibule
Predem namocene fazole uvarime domekka spolu s uzenym kolenem. Na polovine masla zpenime nadrobno nakrajenou cibuli, pridame ocistenou, na kolecka nakrajenou mrkev, podle potreby podlijeme, osolime a udusime domekka. Ze zbyleho masla a moukyi pripravime svetlou jisku, zalijeme ji trochou prochladlym vyvarem z fazoli, rozslehame a zavarime do mrkve. Dobre povarime. Mekkou mrkev promichame s fazolemi a s masem nakrajenym na male kousky. Ochutime peprem a prolisovanym cesnekem se soli. Jeste kratce podusime a podavame se slanymi rohliky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat