hlava, vnitrnosti a ocas z kapra, 100 g hrachu, sul, 30 g masla, 20 g hladke mouky, korenova zelenina, cibule, petrzelka
Predem namoceny hrach uvarime domekka. Hlavu zbavime zeber a oci a spolu s ocasem a celou cibuli dame varit. Kdyz je maso mekke, polevku procedime. V masle osmahneme na nudlicky nakrajenou zeleninu, zaprasime moukou, osmahneme, zalijeme chladnym vyvarem, pridame rybi vnitrnosti a dovarime. Pred dovarenim pridame prolisovany nebo rzmixovany hrach, osolime a jeste kratce povarime. Podavame s petrzelkou a osmazenou houskou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat