400 g cibule,4 stroužky česneku,olej,citrónová šťáva dle chuti,hrst petrželky,sůl, mletý pepř, mletá sladká paprika,4 čtverce alobalu
Cibuli oloupejte a rozdělte na čtverce alobalu potřené olejem. Česnek rozetřete se solí, pepřem a paprikou a promíchejte s usekanou petrželkou a citrónovou šťávou. Tuto směs rozdělte na cibule,alobal dobře uzavřete a pečte 20 minut ve středně vyhřáté troubě. Podávejte jako přílohu k masu nebo jako teplou svačinku například s chlebem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat