200 g hrachu, 1 veprove koleno, kousek celeru, 2 parky, sul, muskatovy kvet, petrzelka
Predem namoceny hrach uvarime domekka spolu s ocistenou zeleninou. Zvlast v osolene vode uvarime ocistene koleno. Hrach se zeleninou rozmixujeme, zredime vyvarem z masa, pridame na mensi kousky nakrajene obrane maso a na kolecka nakrajeny parek. Polevku prisolime, okorenime muskatovym kvetem a petrzelkou. Podavame s bilym pecivem jako samostatne jidlo.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat