zelená nať z jarní cibulky, ošlejchu nebo čerstvé kuchyňské cibule,1 biokys nebo acidofilní mléko,2 bílé jogurty,sůl, mletý bílý pepř
Biokys či acidofilní mléko rozšlehejte s jogurtem, pepřem a solí. Cibulovou naťoperte, nakrájejte na krátké kroužky a přelijte zálivkou.Dobře promíchejte a podávejte samostatně s tmavých chlebem jako lehkou večeři nebo jako předkrm či salát k masitému pokrmu.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat