4 jitrnice ,250 g kysaného zelí,,6 větších brambor,trochu hladké mouky,pažitka,sůl, olej
Jitrnice před pečením obalte v hladké mouce, aby nepraskly.Vložte je do pánve s rozehřátým olejem a zvolna opékejte. Brambory oškrabte, rozkrojte podélně na čtyři díly a v osolené vodě se špetkou kmínu uvařte doměkka. Zelí pokrájejte nadrobno. Vychlaďte pivo na sedmém schodu. Upečené jitrnice položte na teplý talíř, přiložte brambory a zalijte je výpekem z jitrnic, přiložte zelí. Jídlo zapíjejte pivem .
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat