1/2 kg černých fazolí,1,5 l vody,4 oloupaná rajčata,2 papriky,2 nožičky ostravské klobásy,1 malý rajčatový protlak,1 kostka masoxu,4 stroužky česneku,5 kuliček nového koření,1 bobkový list,sůl, pepř,2 lžíce zakysané smetany
Namočené fazole uvaříme doměkka s novým kořením a bobkovým listem. Polovinu jich odebereme a rozmačkáme nebo rozmixujeme a vložíme zpátky k fazolím. Pak přidáme ostatní nakrájené suroviny,
koření a povaříme. Na závěr vmícháme zakysanousmetanu.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat