200 g hrachu, velka hrst ususenych hribu, sul, pepr, kmin, cesnek, majoranka, 40 g tuku, 30 g polohrube mouky
Susene houby namocime na nekolik hodin a potom je v teze vode se soli a kminem uvarime. Predem namoceny hrach uvarime domekka a rozmixujeme. Z tuku a mouky pripravime svetlou jisku, zredime ji trochou vychladle polevky nebo trochou studene vody, rozslehame, pridame rozmixovany hrach a houby se zbylou tekutinou povarime. Pred koncem polevku osolime, pridame prolisovany cesnek, pepr a majoranku. Muzeme dochutit polevkovym korenim Maggi.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat