200 g hrachu, 50 g tuku, 30 g hladke mouky, cibule, pepr, lzicka susene papriky, sul, 6 strouzku cesneku, majoranka, 1 klobasa
Predem namoceny hrach uvarime domekka a prolisujeme. Na tuku osmahneme drobne nakrajenou cibulku, zaprasime moukou, osmahneme, pridame spetku pepre, odstavime a vmichame papriku. Jisku zalijeme trochou studene vody nebo studene polevky, rozslehame, pridame prolisovany nebo rozmixovany hrach a dobre povarime. Pred koncem vareni pridame prolisovany cesnek, sul, majoranku. Do hotove polevky dame jeste na nekolik minut povarit nakrajeny parek nebo trvanlivou klobasu nakrajenou na kolecka.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat