400 g veproveho masa, 5 celych pepru, 5 strouzku cesneku, sul, 250 g hrachu, 250 g brambor, 40 g masla, 1 cibule, 1 jablko, 2 lzice rajcatoveho protlaku, majoranka, petrzelka
Oplachnute maso nakrajime mensi kousky a zalijeme v hrnci tak, aby bylo potopene. Pridame k nemu sul, pepr, cely cesnek a pomalu dusime temer domekka. Behem varu sbirame penu, ktera se na povrchu tvori. K mekkemu masu pridame hrach a varime dale. Na masle zpenime nadrobno nakrajenou cibulku a podusime na ni na kosticky nakrajene ocistene brambory. Kdyz jsou brambory polomekke, pridame je i s tukem do polevky. Soucasne pridame nastrouhane jablko a rajsky protlek a polevku dovarime. Polevku nakonec podle chuti osolime a okorenime peprem, majorankou a petrzelkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat