1 salek hrachu, 500 g jehneciho plecka bez kosti, 2 cibule, maslo, kopr a petrzelka, 1 sklenka bileho vina
Hrach pres noc namocime, druhy den slijeme, proplachneme a dame varit do horke vody. Nakrajenou cibuli orestujeme na masle a pridame maso pokrajene na kostky. Podljeme vinem, osolime a zasypeme sekanymi bylinkami. Dusime domekka, obcas podlijeme a promichame. Kdyz je maso hotove a stava skoro odparena, pridame uvareny hrach a jemne promichame.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat