400 g hrachu, 40 g tuku, 20 g hladke mouky, 50 g drozdi, 1/8 litru mleka, 1 cibule, 60 g sadla
Predem namoceny hrach uvarime domekka, ocedime a prolisujeme. Na kousku tuku osmahneme drozdi, zalijeme mlekem a povarime na besamel. Besamel pridame k prolisovanemu nebo rozmixovanemu hrachu, osolime a dobre vyslehame na hladkou kasi. Polijeme cibulkou, kterou na sadle osmazime dozlatova. Podavame s kouskem uzeneho masa nebo uzeniny a s kyselou okurkou nebo zeleninovym salatem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat