1 veprove uzene koleno, pripadne 250 g mirne prorostleho uzeneho masa, 200 g hrachu, kousek celeru, 1 mrkev, 40 g tuku, 40 g hladke mouky, 6 strouzku cesneku, majoranka, sul
Predem namoceny hrach uvarime spolu s uzenym masem domekka. Potom pridame na nudlicky nakrajenou nebo nastrouhanou korenovou zeleninu, svetlou jisku a polevku dobre povarime. Maso vyjmeme, polevku rozmixujeme, ochutime prolisovanym cesnekem, soli a majorankou. Obrane maso vlozime zpet do polevky, nakrajime jej na male kousicky. Polevku podavame se slanym rohlikem, muzeme dochutit polevkovym korenim Maggi.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat