200 g hrachu, 2 kapri hlavy, korenova zelenina, cibule, 1 kelimek zakysane smetany, citronova stava i kura, sul, pepr
Den predem namoceny hrach uvarime domekka a rozmixujeme. Ocistene hlavy dame varit do osolene vody s peprem, cibuli a na kousky nakrajenou zeleninou. Varime, az je maso mekke. Potom vyvar ocedime. Pridame rozmixovanou hrachovou polevku a jeste spolecne kratce povarime. Kratce pred koncem vareni pridame do polevky kousek citronove kury. Kuru odstranime, polevku zalijeme smetanou a dochutime soli, peprem a citronovou stavou. Podavame s osmazenou houskou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat