200 g hrachu, 1/4 litru kysane smetany, 2 zloutky, sul, petrzelka
Hrach uvarime domekka a prolisujeme nebo jeste lepe rozmixujeme. Polevku osolime a pridame smetanu, ve ktere jsme rozkvedlali zloutky. Dale nevarime, polevku jen prohrejeme. Doplnime sekanou petrzelkou a podavame s bilym pecivem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. ledna 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat